Egy webshop, ahol mindent beszerezhetsz a telefonodhoz.

Egy webshop, ahol mindent beszerezhetsz a telefonodhoz.

Szponzorált tartalom

bestmarkt.hu
bestmarkt.hu

Újabban egy kicsit telefonmániás lettem. Amióta sikerült megvennem azt a készüléket, amelyre már vagy fél éve ácsingóztam mindent megteszek annak érdekében, hogy megóvjam és minél tovább működjön. Sajnos már több telefonom is betört képernyővel végezte, mert nem megfelelő tokot vettem rá, vagy mert egyáltalán nem is volt rajta. Most azonban eldöntöttem, hogy másképp lesz és még mielőtt megérkezett volna a készülék már előre beszereztem a védelméhez szükséges eszközöket a www.bestmarkt.hu oldalról.

Ez a BestMark webáruház oldala, amely egy műszaki és elektronikai cikkekre specializálódott, de sok más egyebet is forgalmazó cég. Maga az üzlet Budapesten található, de én időpocsékolásnak érzem beutazni a városba, ha egyszer házhoz is rendelhetem a kívánt termékeket, így most is ezt az opciót választottam, és így már jóval a telefonom érkezése előtt megkaptam mindent. Először is választottam hozzá egy csinos tokot, egy kijelző védő üveget, egy headsetet, és egy akkora tárhelyű memóriakártyát, ami elegendő több ezer fénykép tárolására, mert az előző telefonom mindig jelzett, hogy tele a tárhely és már az agyamra ment. Vettem hozzá a biztonság kedvéért egy védőfóliát is, illetve egy olyan tartót, amivel a biciklimre is rá tudom erősíteni, hogy tudjam használni GPS-ként a túráimon.

Biztos voltam benne, hogy minőségi termékeket választottam, hiszen számtalanszor rendeltem már a www.bestmarkt.hu oldalról, és mindig azt kaptam ár – érték arányban, amire számítottam. Sokszor értékcsökkent, használt eszközöket is vásároltam már jelentősen olcsóbban, mint az eredeti ára lett volna, és azok is kiválóan működnek. Egyébként a műszaki cikkekre a cég szerviz garanciát is vállal, illetve, ha 14 napon belül meggondoljuk magunkat egy vásárolt termékkel kapcsolatban, akkor azt indoklás nélkül is visszavihetjük az üzletbe.

Az ügyfélszolgálattal történő kommunikáció is gördülékeny, több dolgozó elérhetősége is fent van az oldalon, így valakit biztosan elérünk és segítséget kaphatunk rövid időn belül.

A szállítás GLS futárszolgálattal történik, a kézbesítés munkanapokon reggel 8tól délután 6ig várható.