Lakóautó bérlés megbízható helyről érdekelne?

Lakóautó bérlés megbízható helyről érdekelne?

Szponzorált tartalom

lakóautó bérlés
lakóautó bérlés

Tavalyi nyaralásunk alkalmával volt szerencsénk először megtapasztalni a lakóautós életet. Bár nem cserélném le az otthonunkat örökre a négy keréken való élethez, de előző évben és idén is lakóautóval megyünk nyaralni, szóval valami vonzalom mégiscsak kialakult. Egyszerűen imádtuk!

Kíváncsi vagy rá, hogy mi a lakóautó bérlés menete, hogyan zajlik a foglalás és mi kell hozzá?

Az első lépés az elhatározás, valamint hogy pontosan meghatározod, mikor szeretnél kölcsönözni. Egy hétre és tovább is megoldható a bérlés, ha esetleg hosszabb utazást tervezel. Árajánlatot kérsz a lakoautoberlesonline.hu oldalon, ahol egyben megjelölheted a foglalás időtartamát. 

Ezen a ponton arra is van lehetőséged, hogy megbeszéld a bérbeadóval, hogy milyen felszereltségű lakóautóra gondolnál, hány fekhelyre lesz szükség, stb. A részletek fontosak, hiszen a kényelem minden szálláshely esetében kiemelten fontos. Nyugalom, ezek a luxus lakóautók igazán különlegesek, minden szempontból komfortosak!

Ha kiválasztottad a lakóautót, akkor már csak az időpontot kell lefixálni. A letéti összeg kifizetésével és a bérleti szerződés aláírásával a szerződés életbe lép. Innentől kezdve már csak annyi a dolgod, hogy megtervezed, merre vezet majd az utad, az utatok.

Azon gondolkozol, hogy valami tengerpart legyen az úticél? Tudtad, hogy külföldre is viheted a lakóautót?

A lakóautó bérlés egyik feltétele, hogy az vezetheti a lakóautót, akinek 3 évnél régebbi a B kategóriás jogosítványa. Ezt a személyt a bérleti szerződésben is meg kell nevezni. Ami még kell: érvényes személyire és lakcím kártyára lesz továbbá szükség a bérléshez.

A biztonság az első, ezért a lakóautókat folyamatosan ellenőrzik, akár belföldi, akár külföldön utaznak a bérlők. A lakóautó bérlés számunkra olyan újdonságokat hozott a családba, aminek nagyon örülünk mind, mert sokkal lazább, kötetlenebb volt a nyaralásunk. Mindenkinek ajánljuk, aki valami másra, valami különlegesre vágyik!