9 személyes kisbusz bérlés Pécs

9 személyes kisbusz bérlés Pécs

Szponzorált tartalom

Olykor úgy hozza az élet, hogy nem elég a szimpla személyautó a maga 4-5 férőhelyével, hanem szükség lenne még néhány ülésre, hogy mind beférjünk az autóba. Hacsak nincs egy jó barátnak kölcsön egy ilyen autója, akkor sincs semmi baj, mert már kedvező áron elérhető a kisbusz bérlés Pécs városában, amihez egy 9 személyes gépjárművel érhetünk el! Szerencsére már ilyen opciók is vannak és nem kell hozzá semmi egyéb, mint egy érvényes jogosítvány, illetve a kaució, amit persze visszakapunk az autó visszaszolgáltatását követően. Két dolog foglalkoztatja ilyenkor az érdeklődőt, az egyik az ár, a másik az, hogy mit kap ennyiért?

 

Az Autóbérlésben Otthon által elérhető Opel Vivaro 2008-as éváratú ellenőrzött, karbantartott kisbusz. Egyszerre kilenc fő tud benne utazni, ami két személyautót tesz ki a lehetséges utasok számához mérten. Mégis csak egy autót kell majd megtankolni, ennek a kisbusznak pedig diesel kell, amiből az is következik, hogy kedvező árak mellett tölthetjük tele a tankot, bárhová is menjünk vele! Egyszeri költségek mellett vehető igénybe a kisbusz bérlés Pécs városából, előre egyeztetett időpontban. A bérlés időtartama lehet egy nap is, de ennél tovább is igényt tarthatunk a gépjárműre. Ha csak egyszeri alkalomról van szó, vagyis egy napra szeretnénk kisbuszt bérelni, akkor annak ára 15.000 Ft/nap. Ha ennél tovább kölcsönöznénk, akkor abban az esetben már alacsonyabb árakat élvezhetünk a 4. naptól kezdve, hiszen 13.000 Ft/napi díj mellett használhatjuk.

Ha jobban utánaszámolunk a dolgoknak, vannak olyan helyzetek, amikor sokkal jobban megéri a kisbusz bérlés Pécs szolgáltatást választani, mintsem több autóval útnak indulni. Ami nem a mi vállunkat terheli, az a bérautó biztosítása és egyéb költségei, amelyek egy gépjármű fenntartásához hozzá tartoznak. Barátokkal szeretne elutazni valahová és egyszerűbb lenne, ha mind egy autóval mennének? Érthető! A gyereket és csapattársait kellene versenyre, meccsre fuvarozni, de nem lehet elég szülőt bevonni a szállításba? Ilyenkor is ésszerű döntés a bérautó! Ne gondolja, hogy luxus dolog autót bérelni, mert még a kisbusz bérlést is relatíve olcsón érhetik el az érintettek, mivel abszolút megfizethető árak mellett áll rendelkezésre, teljesen mindegy, hogy egyszer vagy több napra szólóan kellene a kisbusz! Az Autoberlesbenotthon.hu weboldalon minden további részletet megismerhet az autókölcsönzéssel kapcsolatban, hogy mire lesz szüksége a bérléshez, mik a bérlési feltételek, valamint azt is, hogy hogyan veheti fel a kapcsolatot a bérbeadóval!