A pótkulcs készítés ezért praktikus ötlet.

A pótkulcs készítés ezért praktikus ötlet.

Szponzorált tartalom

pótkulcs készítés
pótkulcs készítés

Utólag az ember mindig jobban látja, hogy mit kellett volna tenni éppen az adott helyzetben. Ilyen az is, amikor elveszik vagy eltörik a kocsikulcs, ami nagyon kellemetlen tud lenni, hiszen így nem lehet használni az autót.

Jó megoldás a pótkulcs készítés erre az esetre, hiszen ha van másik kulcsunk, akkor B tervként még mindig ott a lehetőség, hogy azt elővesszük. Ehhez biztosít lehetőséget többek között az Autokulcs24.hu webáruház, amely autókulcs terén mindenféle opciót kínál!

Számos lehetőséggel találkozhatunk a szolgáltatásaik között, ráadásul szinte bármely autómárkához megfelelő kulcsházat megtalálhatunk a kínálatukban. Az autókulcs készítés manapság már szinte rutinnak számít, sőt vannak érdekességek is. Míg régen a hagyományos kulcsmásoló üzletben el tudták ezt végezni, addig most már speciális eszközök kellenek vagy éppen egy készülék, ami betanítja az új kulcsot és máris lehet használni.

Ha te is úgy gondolod, hogy a pótkulcs készítés jó ötlet, akkor jól gondolod, mert nem egy esettel találkozni, amikor bezárják a tulajdonosok az autóba a kulcsokat vagy éppen elveszítik azokat. Ilyenkor az autónyitás akár jóval költségesebb is lehet, mint amire számítunk, ráadásul így is, úgyis szükség lesz egy újabb kulcsra. Előrelátó is lehetsz és csináltathatsz pótkulcsot!

Autókulcs többféle változatban létezik napjainkban. Ott a bicskakulcs, ami lehetőséget nyújt arra, hogy kényelmesebben tudjuk tárolni a táskákban, zsebben, illetve hogy ne karcoljon meg semmit. Ezek a típusok is programozhatók és minden alkatrészük cserélhető. Bármilyen kulcsod is legyen, ha pótkulcs készítés lenne szükséges, akkor van rá mód!

Mi a teendő, ha másoltatni szeretnénk?

Attól függően, hogy immo chipet akarunk e másolni, klónozni vagy pótkulcs kell, illetve kulcsot akarunk készíttetni vagy betaníttatni, úgy az árak is változnak. Persze nincs zsákbamacska, a webáruházban látottak alapján mindenki el tudja dönteni, hogy mire is lesz szüksége.

Kerüld el a kellemetlenségeket és készíttess pótkulcsot, ami segít abban, hogy ha elveszik vagy gond adódik a régi kulcsoddal, ne kelljen minden mást is kicseréltetni! Ez a legbiztosabb és legegyszerűbb módja annak, hogy ha minden kötél szakad, legyen egy B megoldás kéznél!