Lánybúcsú a Balatonon? Emlékezetesnek hangzik!

Lánybúcsú a Balatonon? Emlékezetesnek hangzik!

Szponzorált tartalom

lánybúcsú Balaton
lánybúcsú Balaton

Az a megtiszteltetés ért idén nyáron, hogy a legdrágább Eszter barátnőm lánybúcsúját szervezhettem meg. Ugyan még magára a nagy eseményre nem került sor, mert a mostani hétvége volt az egyetlen, amikor mindenki ráér és a vírushelyzetre való tekintettel is ez a dátum volt a nyerő. Sokáig keresgéltem, amíg nem találtam végre egy olyan opciót, amit nem látok viszont minden második ismerősöm Facebook oldalán…

Mit szóltok ahhoz, hogy egy mondatban szerepel az, hogy lánybúcsú balaton? Nekem ez bomba ötletnek hangzott, úgyhogy szépen felkerestem az oldalt és megnéztem a saját szememmel mit is ajánlanak. A BalatonPRO-nál többféle csomagból lehet választani, annak megfelelően, hogy mennyire nyugodtabb vagy éppen bulizósabb a társaság. Hát az én barátnőimet nem kell félteni, ezért kénytelen voltam az ennek megfelelő opciót választani. Mit is kapunk a pénzünkért cserébe? Egészen sok mindent.

Az „Éjjel soha nem érhet véget” csomag tartalmaként 2 órát vitorlázhatunk a csodálatos Balatonon, mindeközben pedig nem kell félnünk a kiszáradástól sem, hiszen korlátlan italfogyasztásunk van az egész út során. Aztán hogy este se unatkozzunk, kapunk néhány csinos karszalagot, amik a siófoki éjszaka legjelentősebb pontjaiba jogosítanak fel ingyenes belépésre és természetesen kedvezményes fogyasztásra is.  Aztán visszatérünk majd pihenni a hajóra, a reggelit pedig szintén a kikötői étteremben fogjuk elfogyasztani. Na és persze, hogy a pihenés és relaxálás se maradjon el egy ilyen húzós buli után, a kikötő mellett található luxus szállodában fogunk egyet wellnesselni a mulatságot követő napon ennek minden előnyével. Most így összegyűjtve és leírva is úgy érzem, hogy ez egy nagyon jó program lesz és rettentően várom már, hogy mehessünk.

Persze, mint említettem más programot is lehet választani. A „Felejthetetlen hétvége” csomag például sokkal több vitorlázást foglal magában. Ami nem csoda, hiszen ezzel a fantázianévvel azt a lánybúcsú pakkot lehet megrendelni, ami azt feltételezi, hogy egy kicsit jobban ráér a társaság – és az egész napot a vízen lehet tölteni. Az esti és másnapi programokban nincs különbség, persze igény esetén minden személyre szabható.

Ha pedig már egyébként megszerveztük volna a nagy ünnepet, és csak egy kis grátisz hajókázásra vágynánk még a programok között, akkor is lehetne a BalatonPRO-nál foglalni, ugyanis erre az alkalomra találták ki a „Tartalmas percek” csomagot.

A rossz idő sem kell, hogy elkergessen. Egyrészt azért, mert a szemerkélő eső még nem ok arra, hogy elmaradjon a program, másrészt, ha mégis a part mellett kell dönteni, akkor se veszik el a buli. Ugyanis a kikötőben üzemelő bár is a cég alatt fut és hát mondanom sem kell, hogy egy bárban leginkább végtelen a pia és a zenét is a megrendelő választja, akár hajnalig is lehet mulatozni és aztán ugyanúgy lehet a hajón kipihenni a fáradalmakat. Szóval bárhogy is alakuljon a hétvége az időjárás tekintetében, biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogjuk magunkat érezni és már nagyon várom, hogy ezekkel a boszorkányokkal mulathassunk egy jót egy ilyen gyönyörű környezetben!