Van székhelyem, ami nem a sajátom, de mégis úgy használom

Van székhelyem, ami nem a sajátom, de mégis úgy használom

Szponzorált tartalom

https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/
https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/

Furcsának találod a címet? Én is annak találtam, egészen addig, amíg nem értettem, hogy miről van benne szó. Aztán mióta már képben vagyok, egyrészről értem, hogy mi a dörgés, másrészről boldog használója vagyok a https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ oldalon található székhelyszolgáltatásnak.

Mondanám, hogy innen tovább inkább csak vállalkozóknak érdemes olvasni, de igazából ez nem igaz. Bárkinek jól jöhet egy ilyen információ, mert sosem lehet tudni, mit hoz a jövő. Lehet, hogy aki ma egy boldogtalan alkalmazott, az, ha rájön a helyzetére és a benne rejlő lehetőségekre, akkor évek múltán már egy boldog vállalkozó lesz. Márpedig ha csak egy ilyen ember lesz az olvasóim között, már érdemes volt megírni ezt a cikket.

A szekhelycentrum.hu olyan szolgáltatásokat közvetít a székhelyek világában, amire bárkinek szüksége lehet, aki csak vállalkozik. Hiszen nem mindig adott az az ideális állapot, hogy rendelkezésre áll egy olyan ingatlan, ahová szívesen bejelentenénk az induló vállalkozást. Ennek számtalan oka lehet, most nem kezdeném el részletezni, de szerintem sokan tudjátok, hogy miről beszélek. Ha ez a helyzet, akkor indul a gondolkodás, hogy oké, de ha nem haza/szülőkhöz/nagymamához/albérletbe kerül bejelentésre a cég, akkor mégis hova. És itt jön képbe a https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ szolgáltatása, ami pontosan erre a piaci résre épül.

A szekhelycentrum.hu csapata arra a helyzetre nyújt megoldást, amikor valakinek nem áll rendelkezésre olyan ingatlan, amiben a vállalkozását papíron el tudná indítani. Erre a célra lehet tőlük székhelyet bérelni, a hatályos előírásoknak megfelelően határozatlan időre. Azonban ez nem azt jelenti, hogy örökélet plusz 1-re a miénk a cím. A fizetést féléves ütemekben kell intézni, ezért is szól félévre az egyes csomagok díjszabása. A különbség a többi szolgáltatóhoz képest abban rejlik a szekhelycentrum.hu esetében, hogy ők a félév leteltével adnak egy ajándék hónapot, illetve 3 hónap türelmi időt arra vonatkozólag, hogyha nem fizetnénk be a szolgáltatás díját, akkor nem mondják fel azonnal a szerződést. Ez adott esetben nagyon jól jöhet átgondolni a vállalkozás költöztetését.

Rá is térnék a https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ oldal árazására. Számomra ez meghökkentően alacsony mondjuk ahhoz képest, hogy mennyit kell fizetnem a cégbíróság felé illeték gyanánt, ha módosítani szeretném a vállalkozásom székhelyét. Szóval az a véleményem, hogy érdemes székhelyszolgáltatást igénybevenni abban az esetben, ha nincs megfelelő, hosszú távon használható ingatlan a látótávolságban. Ez egy stabil és megbízható szolgáltatás, ráadásul nem pusztán annyiról van benne szó, hogy használhatjuk papíron a megadott címet, hanem ennél jóval többről. Na de először a pénzügyek. A félévre szóló budapesti székhelyszolgáltatás igénybevétele 35 898 Ft + ÁFA díjért indítható el és ehhez jár aztán egy grátisz hónap. Az egy évre szóló szerződés 54 900 Ft + ÁFA összeget jelent az igénybe vevőknek és ehhez is jár egy ajándék hónap. Aki viszont tudja, hogy ennél is tovább tervezne közösen ezzel a szolgáltatóval, annak lehetősége nyílik eleve a két évre szóló periódusra megigényelni ezt a szolgáltatást, ami azt is jelenti egyben, hogy még kedvezőbb havidíjért cserébe lehet igénybe venni a székhelyet: a kétéves csomag 52 560 Ft + ÁFA, tehát olcsóbb, mint az egy évre szóló. Ha egy kicsit utána számolunk, akár úgy is lehet értelmezni, hogy ehhez nem csak egy ajándék hónap jár, hanem annál jóval több…

Ugyanennek megvan az újlengyeli megfelelője is, mert a szekhelycentrum.hu oldalán ezen az IPA mentességgel járó településen is lehet székhelyet bérelni. Ennek kicsit más a díjszabása, ami érthető, de ha összehasonlítjuk, hogy mennyit lehet ezzel megspórolni egyes cégeknek, akkor nem is kérdés, hogy mi éri meg jobban.

Hosszasan taglalhatnám még a további előnyeit a https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ oldalon található szolgáltatásoknak, de azt hiszem, hogy akinek felkeltettem az érdeklődését, az már magától is felkereste ezt az oldalt és már ott olvassa tovább a részleteket, nem pedig itt nálam.